تبلیغات
‏j - روش پخت بامیه
 
‏j
درباره وبلاگ
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391 :: نویسنده : محمد حسین خوشه مهری
بامیه مواد لازم : آرد 200 گرم آب 300 گرم تخم مرغ 3عدد روغن جامد یك قاشق سوپخوری شكر نیم كیلو نمك یك سوم قاشق چایخوری آب 150 گرم آبلیمو 2 قاشق سوپخوری گلاب كمی طرز تهیه : آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می كنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه كرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود 3-2 دقیقه )، به طوری كه خمیر به صورت یك تكه درآید. سپسبعد از كمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه می كنیم و خوب خمیر را ورز می دهیمتا خمیر نرم و لطیف شود. برای این كه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یك قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه كرده و با خمیر مخلوط كنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسورهكنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می كنیم. برای سهولت كار بهتر است روغن را كمی داغ كرده، بامیه ها را به وسیله دست ویا با قیچی مخصوص آشپزخانهدر روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یك دست سرخ شوند. بامیه ها را در همان حال كه داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می كنیم تا شربترا خوب به خود جذب كنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند كرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربتخود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می باشد.



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

یکشنبه 19 خرداد 1398 ساعت 17 و 09 دقیقه و 49 ثانیه

Hello there, There's no doubt that your site may be having web browser compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine however, when opening in IE, it's got some overlapping issues. I merely wanted to give you a quick heads up! Aside from that, wonderful blog!
جمعه 6 اردیبهشت 1398 ساعت 16 و 39 دقیقه و 07 ثانیه
スーパーコピーブランド激安偽物通販優良店!様々なスーパーコピー時計,バッグ,財布など格安販売。
جمعه 17 آذر 1396 ساعت 08 و 19 دقیقه و 49 ثانیه
I'm no longer positive the place you are getting your info, however great topic.

I needs to spend a while finding out more or figuring out more.
Thank you for great information I used to be on the lookout for this information for my mission.
جمعه 10 شهریور 1396 ساعت 13 و 22 دقیقه و 00 ثانیه
I am curious to find out what blog system you are utilizing?
I'm having some minor security problems with my latest
blog and I would like to find something more safe.
Do you have any solutions?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر